Menu

Aktiviteter

Da de fleste medarbejdere har forskellige evner, talenter og interesser har vi valgt at lave en bred vifte af aktiviteter, der skulle kunne tilfredsstille den analytiske, den kreative, den sociale, den glade, den ”gale”, den strukturerede og alle dem der har lidt af det hele.

Efter velkomsten er det tid til at lade klanerne dyste i en spændende og morsom turnering, hvor deltagerne har mulighed for at vælge mellem udfordringerne.

I starten er deltagerne endnu ikke delt op i klaner, men deles tilfældigt op. Derefter arrangeres en til to sjove icebreakers for at ryste deltagerne sammen.

Herefter opdeles man i klaner, får våbenkofter og skal finde et navn og kampråb, der afspejler gruppens naturlige evner og styrker.

Man beholder våbenkofterne på indtil alle aktiviteterne er overstået

Aktiviteterne i turneringen kunne bestå af følgende:

Sværdøvelse, hvor deltagerne skal ramme forskellige bevægelige mål med et rigtigt middelaldersværd.

Øvelsen giver mulighed for at man skal lade være med at bruge hjernen for meget og lader intuitionen råde og det er denne aktivitet deltagerne altid vender tilbage til, når de snakker om de aktiviteter de har prøvet i løbet af dagen.

Da de færreste i dag kan håndtere en stridshingst på 1000 kg med en udrustning på 200 kg, har vi valgt at lade hesten udskifte med en ATV, der altid vækker vild jubel blandt de deltagere, der elsker fart.

Vi må naturligvis ikke glemme at teste intilligensiaen og derfor vil der også være en aktivitet, hvor deltagerne bliver stillet over for forskellige gåder fra middelalderen i retning af Leonardo da Vinci mysteriet.

Der vil naturligvis også være mulighed for at lære at danse forskellige middelalderdanse af nogle af de bedste trubadurer i Danmark.

Derudover vil der også være sjove indslag, hvor deltagerne slapper af og nyder det.

Der vil naturligvis blive uddelt points efter hver aktivitet og den vindende klan vil blive kåret til sidst, når alle aktiviteterne er overstået efter desserten.

>