Menu

Den Kongelige ridderturnering

Vil man gerne arrangere en helt speciel dag, er ridderturneringen det perfekte valg.

Kong Arthur brugte også teambuildingDen Kongelige ridderturnering er skabt af legenderne om kong Arthur og de sagnomspundne riddere, der fandtes i middelalderen og allerede i 1200 tallet arrangerede europas konger fester, hvor Camelots store turneringer blev genoplevet påny.

Her får de ærede deltagere mulighed for at skabe fælles minder i en behagelig, afslappet atmosfære, med spændende, udfordrende og morsomme aktiviteter, der ikke opleves andre steder.

Firmaarrangementer der bygger på middelalderens visdomFælles for dengang og nu, var at alle skulle kunne deltage, hvilket betød at der skulle være udfordringer for de unge, de modne, de hurtige, de rolige, de eftertænksomme, de kreative og mange, mange flere.

Derfor er der et væld af forskellige muligheder, der inddrager de fleste menneskelige evner og interesser.

Alt afhængig af om vejret er smukt eller pænt, løses opgaverne i vores skove, ved vores sø, bæk og strand, på turneringspladsen inde i skoven, på turneringspladsen ved siden af våbenhallen med udsigt ud over fjorden, ved tingstedet, ved voldstedet med voldgraven, eller inde i tronsalen og våbenhallen, hvor der er plads til 1000 deltagere.

>