Menu

Priser

Skal du arrangere en fest, hvor det ikke betyder noget at der er flere andre firmaer på samme tid og er formålet at I ”bare” skal hygger jer, er der rigtig mange gode steder, hvor man kan gøre det, men Ulbækgård er ikke et af dem.

Vi vil meget gerne lave sjove og spændende fester eller arrangementer, men der er altid et formål eller en ide med dem.

For eksempel er der mange firmaer, der vælger os fordi vi kombinerer teambuilding med rigtig gode oplevelser på en måde, der giver en totaloplevelse, der tales om længe efter.

Nedenstående program er et eksempel på hvordan et arrangement kan forløbe. Det er naturligvis kun en råskitse, da hvert firma har deres eget formål med at holde et arrangement. Det endelige program aftales normalt i riddersalen.

Prisen for arrangementet der inkluderer alt fra aktiviteter og forplejning til drikkevarer er 850,- per person ex moms.

Den kongelige ridderturnering på Ulbækgård

14.00 – 15.10     Kongen byder velkommen og sørger for at få alle til at føle sig velkomne ved hjælp af forskellige aktiviteter og sjove historier om forskellen på middelalderen og nutiden og fortæller om dagens spændende muligheder.

15.10 – 15.30     Kaffe, te og kager m.m.

15.30 – 18.00      Turen tilbage til middelalderen starter, med riddere, jomfruer, turneringer, lege og andre overraskelser for både kvinder og mænd, unge og ikke så unge.

Aktiviteterne vil kunne bestå af mange forskellige øvelser, der giver deltagerne mulighed for at lære hinanden at kende under andre former.

Ligeledes er der en rød tråd igennem hele forløbet, der binder det hele sammen.

Nogle af aktivitetsmulighederne:

Fremstilling og smagning af krydrede middelaldervine

Præcisionsøvelser med sværd (æbler og nødder)

100 m løb med ringbrynje for særlig udvalgte, medens resten af holdene spiller på udfaldet.

Middelaldergåder for at teste klanes intelligens, samtidig med at der nydes forfriskninger i riddersalen.

18.00 –  22.00     Man går til højbords og nyder de forskellige lækre  retter m.m. Forret og hovedret er nydt omkring klokken 20 og desserten serveres omkring klokken 21.30.

Imellem retterne er der aktiviteter, hvor deltagerene lærer at opføre sig høvisk, og ridderen findes ved en rask holmgang.

Der vil ligeledes være en drikkekonkurrence og andre spændende oplevelser.

ca. 22.00               Deltagerne vender tilbage til nutiden og  har mulighed for at danse til mere kendte former for musik.

24.00     Tilbage til nutiden.

>