Menu

Tempelriddernes

I dette arrangement skal I prøve tempelriddernes indvielsesritualer, søge efter den hellige gral, herunder følge hemmelige spor, knække hemmelige koder og løse gåder tilbage fra middelalderen.

Firmafester med teambuildingInspireret af bogen Da Vinci Mysteriet vil I blive ledt 900 år tilbage i tiden til dengang tempelherrene, blev grundlagt i 1118 efter det første korstog for at hjælpe det nye kristne kongerige Jerusalem. Hovedsædet blev placeret på Tempelbjerget, deraf navnet.

Her vil I få mulighed for at gennemgå nogle af de øvelser som man skulle igennem for at blive optaget i ordenen.

Selvom øvelserne bærer præg af fysiske aktiviteter, kan de udføres af alle, da formålet er at give deltagerne en spændende indsigt i ordnernes hemmelige verden.

Gåder fra Da Vinci mysterietTempelriddernes dramatiske endeligt i 1307, har givet inspiration til mange spekulationer om, at de gemte på den hellige gral, Jesu kors eller en tilsvarende stor hemmelighed.(skat)

Den hellige gral er et magisk bæger, der ifølge legenden blev brugt af Jesus Kristus ved den sidste nadver og senere til at opsamle hans blod i under korsfæstelsen.

I sagnkredsen om Kong Arthur er gralen den genstand, som ridderne af det runde bord stræber efter at finde.

Da det siges at den hellige gral giver evigt liv, vil I også blive kastet ud i jagten på, det magiske bæger, hvor I vil skulle løse en række mysterier og gåder, som vil udfordre jeres evner til det yderste.

Løsningerne og svarene vil lede jer til den hellige gral, men vær beredt på at det ikke er nemme opgaver I stilles over for, da det kun er de bedste der slipper igennem.

Vi skræddersyr naturligvis arrangementet efter dine ønsker.

>